Aktuális akciók

Régi, elavult hálózati eszközök cseréje újakra beszámítással

A Lemonet Kft és az általa képviselt neves gyártók új hálózati eszköz (pl. 10/100 ethernet switch, Gigabit ethernet switch, router, wireless access point, tűzfal) vásárlása esetén beszámítja a régi, elavult, menedzselhető hubokat, switcheket, routereket. Ebben a konstrukcióban nagyon kedvező áron lehet neves gyártóktól (Cisco, HPE / Aruba) származó, korszerű eszközöket beszerezni. Kérjük, hogy hívjon minket a becserélendő és a megvásárolni kívánt eszköz pontos paramétereivel, hogy kikalkulálhassuk a kedvezményét!

  • más gyártótól származó menedzselhető berendezések cseréje új HPE / Aruba (switch, stb.) berendezésekre;

Akciós berendezések

A számos képviselt gyártó közül valamelyik mindig ajánl valami olcsó, akciós terméket. Ezekből naprakész információval rendelkezünk. A nagy számú akciók és gyors változások miatt kérjük hívják cégünket, ahol készséggel adunk felvilágosítást, ha olcsó, akciós terméket keres. Kitöltheti ajánlatkérő lapunkat is az egyszerűség kedvéért. Kérjük adja meg benne, hogy milyen jellegű terméket vagy megoldást keres és egy telefonszámot is kérünk, ahol elérhetjük.

CPI termék raktárról

CPI Chatsworth 40167-010 Two Mounting Hole Ground Terminal Block Tin Electroplated Aluminum: 2.000,-Ft+Afa/db telephelyünkön.

Az akciós ajánlatok a fenti termékekre a raktárkészlet erejéig érvényesek.

A FENTI SOROK ELOLVASÁSA UTÁN KÉRJÜK NÉZZE MEG SZOLGÁLTATÁSAINKAT ÖSSZEFOGLALÓ OLDALUNKAT IS!